çelik bölüm için ürünler (3)

Hindistan Cevizi Uzmanlıkları

Hindistan Cevizi Uzmanlıkları

Bu nitelikler talep üzerine mevcuttur.
Tarçın (Kesilmiş)

Tarçın (Kesilmiş)

{"Kategori":"Tek Baharatlar","Tat ve Aroma":"Çok ince, hoş tatlı bir aroma ile acı-odunsu bir koku ve karanfil notaları.","Malzemeler":"Tarçın","Alerjisi Olanlar İçin Not":"Kuruyemiş, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir.","İçerik":"30 g beyaz teneke kutuda","Kullanım":"Ceylon tarçını, Sri Lanka'dan gelir ve orada tarçın ağacının kabuğundan elde edilir. Kokusu ve tadı, daha ucuz olan Çin Cassia tarçınından çok daha ince ve belirgin bir şekilde katmanlıdır ve ayrıca sağlık açısından endişe verici kabul edilen kumarin içeriği 400 kat daha azdır. Kesilmiş tarçın (2-7mm), kendi çay kreasyonlarınızı yapmak için çok uygundur."}
Zerdeçal

Zerdeçal

Kurkuma, bilimsel olarak Curcuma longa olarak bilinen, zencefilgiller (Zingiberaceae) familyasına ait çok yıllık bir bitkidir. Anavatanı Hindistan alt kıtası ve Güneydoğu Asya'dır. Bitki 1 metreye kadar boylanabilir ve uzun yaprakları ile sarı çiçekleri vardır. Ancak, kurkumanın en çok değer verilen kısmı, mutfak ve tıbbi özellikleri nedeniyle rizomlarıdır. Sayısız sağlık faydası nedeniyle kurkuma, yüzyıllardır geleneksel Ayurveda ve Çin tıbbında kullanılmaktadır. İçeriğinde, parlak sarı rengi ve güçlü antioksidan ve iltihap önleyici özellikleri ile bilinen Curcumin adlı bir bileşen bulunmaktadır.